Medarbetare

Håkan Eriksson Geomind

Håkan Eriksson

VD & TEKN. DR. CIVILINGENJÖR

Håkan är Tekn. Dr. civilingenjör väg- och vattenbyggnad vid KTH. Håkan har erfarenhet från såväl forskning, konsult-, entreprenad- och beställarledet. Han är specialiserad inom geokonstruktioner och jordmekanik.

Håkan har många stora infrastrukturprojekt på sin meritlista, Södertälje Kanal och Sluss, Slussen Stockholm samt Värtan och Stockholm Norvik för Stockholms Hamnar. Lika utmanande och inspirerande är ändå många små uppdrag där snabba svar och innovativt tänkande styr.

När inte familjen kallar syns han ofta på ”Hovet” eller Stora Mossen med en ishockeyklubba i handen. Bedömningssporter är inte lika intressanta.

Mobil:  070-556 04 11
E-post:  hakan.eriksson@geomind.se

Språk: Svenska, Engelska och grundläggande kunskaper i Tyska

Jennie Florin

EKONOMIANSVARIG

Jennie är utbildad ekonomiassistent men har arbetat inom flera olika områden, såsom beställningsansvarig inom livsmedelsbranschen, biluthyrning och butiksbiträde i en skidshop i Alperna. Hos Geomind arbetar Jennie med vår verksamhets ekonomi och det administrativa i företaget.

Hos Jennie har handbollen varit en stor del av hennes liv och 2001 fick hon chansen att flytta till Frankrike för att spela som proffs. Efter 9 år som proffs och 11 år i Frankrike valde hon att flytta tillbaka till Sverige september 2012. På vintern ska det åkas skidor och på sommaren är det Stockholmsskärgård som gäller.

Jennie verkligen älskar att utmanas, helst genom en resa där nya intryck och upplevelser berikar hennes liv.

Mobil: 070-339 31 59
E-post: jennie.florin@geomind.se

Språk: Svenska, Engelska och Franska

Jennie Florin Geomind

Mikaela Blumfalk Geomind

Mikaela Blumfalk

vVD & CIVILINGENJÖR

Mikaela har en civilingenjörsexamen från KTH inom Väg- och vattenbyggnad. Hon har lång erfarenhet av uppdragsledning för små och stora projekt både inom hus- och anläggningssektorn. Mikaela har specialiserat sig på jordförstärkning samt sättnings- och stabilitetsutredningar.

Mikaela behärskar även PLAXIS. Mikaela jobbar åt kommuner, statliga verk och entreprenörer samt fastighetsbolag.

Fritiden tillbringar Mikaela med familj och vänner, gärna över en bit mat, då hennes största intresse är matlagning.

Mobil: 070-327 56 10
E-post: mikaela.blumfalk@geomind.se

Språk: Svenska och Engelska

 

Torbjörn Allenius

BYGGNADSINGENJÖR

Torbjörn är utbildad byggnadsingenjör med kompletterande utbildning inom geoteknik. Torbjörn har lång erfarenhet av uppdragsledning och projektering av geokonstruktioner främst spontkonstruktioner, stabilitetsutredningar, upprättande av förfrågningsunderlag, teknikstöd under byggskede, granskning (GK3) mm. Torbjörn är van att arbeta med allt från mindre uppdrag med kort varaktighet till stora infrastrukturprojekt.

Fritiden ägnas åt familj, vänner, resor och idrott som exempelvis golf, långfärdsskridskor, Friskis&Svettis och utförsåkning.

Mobil:  073-391 78 17
E-post: torbjorn.allenius@geomind.se

Språk: Svenska och Engelska

Torbjörn Allenius Geomind
Carina Arvidsson Geomind

Carina Arvidson

BYGGNADSINGENJÖR

Carina är utbildad byggnadsingenjör med kompletterande utbildning inom geoteknik och ståldimensionering. Carina har över 20 års erfarenhet inom handläggning och projektering av geokonstruktioner, i huvudsak spontkonstruktioner samt stabilitetsutredningar. Carina är van att jobba både åt beställare och entreprenörer och hanterar både FE-beräkningar och ritarbeten.

Fritiden ägnas i huvudsak åt familjen. Men lite tid finns även över för löpning, cykling och gruppträning på Sats.

Mobil:   070-844 36 16
E-post:  carina.arvidson@geomind.se

Språk: Svenska och Engelska

Nancy Bono

CIVILINGENJÖR

Nancy är utbildad på Tufts University i Boston, USA där hon fick sin Masterexamen i jordmekanik och grundläggning. Hon har arbetat som konsult i över 30 år inom geokonstruktioner och geoteknik i flera länder bl.a. Sverige, Storbritannien, och USA. Uppdragen har omfattat ett stort antal grundläggningstyper och stödkonstruktioner som t.ex. sponter, pålar, slitsmurar, och KC-pelare. På GeoMind jobbar hon både åt beställare och entreprenörer oftast med dimensionering av geokonstruktioner och samverkansanalyser.
Fritiden spenderas helst med promenader i naturen med vänner.

Mobil:   073-054 49 88
E-post: nancy.bono@geomind.se

Språk: Svenska och Engelska

Nancy Bono Geomind
Kristina Borgström Geomind

Kristina Borgström

GEOVETARE

Kristina studerade vid Umeå Universitet. Hon har arbetat i 9 år med geoteknik och även en del med frågeställning kring förorenad mark. Kristina jobbar både i stora och små projekt och i projekt som befinner sig i såväl tidiga skeden som bygghandlingsskedet.

Fritiden ägnas ofta åt träning av varierande slag eller i sommarstugan.

Mobil:  070-338 27 90
E-post:  kristina.borgstrom@geomind.se

Språk: Svenska och Engelska

Stefan Dahlin

BYGGNADSINGENJÖR

Stefan är gruppchef för vår projektgrupp.

Stefan är utbildad byggnadsingenjör och har lång erfarenhet av grundläggnings- och anläggningsprojekt främst som entreprenör men även som konsult de senaste fem åren. Han har haft övergripande ansvar för allt ifrån projektering till slutgiltigt genomförande inkluderat helhetsansvar för ekonomi- och personal. Stefan har ansvarat och drivit såväl partnering projekt, utförande- som totalentreprenader. Storleken på projekten har varierat allt från mindre grundläggnings- till större infrastrukturprojekt. Exempel på projekt är Citytunneln Malmö, Citybanan Stockholm, E6 Trondheim Norge, Tvärbanan i Sundbyberg och Mälarbanan. Stefan har praktiskt deltagit i och ansvarat för de flesta olika typer av grundläggningsmetoder. Exempel på speciella tekniker Stefan är expert på är Jet-grouting, Sekant-, CFA pålar samt olika jordförstärkningsmetoder såsom KC-och MDM pelare. Stefan har mångårig utlandserfarenhet och även vana att arbeta med utländska aktörer i Sverige.

På fritiden är det familjen, fritidshuset i skärgården, resor och motion som gäller.

Mobil:   070-568 76 57
E-post:  stefan.dahlin@geomind.se

Språk: Svenska och Engelska

Stefan Dahlin Geomind

Fanny Deckner

TEKN. DR. CIVILINGENJÖR

Fanny är utbildad civilingenjör från samhällsbyggnad på KTH och har också en doktorsexamen inom jord- och bergmekanik vid KTH. Specialiseringen i doktorsexamen var markvibrationer i samband med spontdrivning, ett område inom vilket hon fortsatt driver forskningsprojekt. Fanny har arbetat med geoteknik i 10 år och har erfarenhet av både stora och små projekt i alla olika skeden. Hon har erfarenhet av uppdragsledning, sättningsberäkningar, stabilitetsberäkningar m.m. och har ett stort intresse för geokonstruktioner. Fanny är medlem i SGF:s markvibrationskommitté samt sitter som ordförande i lokalavdelningen SGF Öst.

Fritiden ägnas åt familj och olika idrottsliga aktiviteter såsom orientering, skidåkning och cykling.

 

Mobil:   070-252 65 09
E-post:  fanny.deckner@geomind.se

Språk: Svenska och Engelska

Victor Enbom

CIVILINGENJÖR

Victor är utbildad civilingenjör från KTH med inriktning geoteknik. Sedan examen 2011 har han jobbat med uppdragsledning och geoteknisk projektering i små till stora uppdrag. Han utför även beräkningar för stabilitet, sättningar med mera. Han har ett extra intresse för kalk-och cementpelare, byggplatsuppföljning och optimering genom programmering.

Victor försöker alltid ha en ordvits på lager och ofta musik i lurarna. Det finns även intresse för träning, friluftsliv och tv-spel.

Mobil:   073-631 21 77
E-post:  victor.enbom@geomind.se

Språk: Svenska, Engelska, Tyska och Spanska

Tony Forsberg

CIVILINGENJÖR

Mobil:   076-078 03 66
E-post:  tony.forsberg@geomind.se

Språk: Svenska, Engelska och Portugisiska

Patric Friberg

ANLÄGGNINGSINGENJÖR

Patric är gruppchef för vår geoteknikgrupp

Patric har studerat 2 år på Nackademin, Anläggningsingenjör. Han började sin tid ute i fält och utförde geotekniska undersökningar. De sista åren har Patric arbetat som handläggare och med redovisning av geoteknisk data i AutoCAD och Geosuite.

Fritiden ägnas gärna åt familj, vänner och idrott. Favoritsporter är ishockey, golf, skidåkning och fotboll. Med en bakgrund som kock så finns också ett stort matintresse.

Mobil:   072-528 83 17
E-post: patric.friberg@geomind.se

Språk: Svenska och Engelska

Patric Friberg Geomind
Lina Gemvik Geomind

Lina Gemvik

CIVILINGENJÖR

Lina har studerat på KTH, Samhällsbyggnadsprogrammet, med inriktning mot geoteknik där hon tog examen 2014. Hon har arbetat i både små och stora projekt med framförallt stabilitets- och sättningsutredningar samt jordförstärkning.

Fritiden ägnas åt att umgås med familj och vänner, men även skidåkning och vardagsträning står högt på listan.

Mobil:   070-353 43 42
E-post:  lina.gemvik@geomind.se

Språk: Svenska och Engelska

Johan Hagblom

CIVILINGENJÖR

 

Mobil:    070-521 92 93
E-post:  johan.hagblom@geomind.se

Språk: Svenska och Engelska

Josefine Holmström

CIVILEKONOM

Josefine har studerat vid Umeå Universitet och är utbildad Civilekonom med inriktningen Service Management. Josefine har tidigare arbetat inom flertalet områden, som säljare inom detaljhandeln, personlig assistent och praktiserande projektledare på en kommunikationsbyrå. Hos GeoMind jobbar Josefine med företagets administration, ekonomi och kommunikation.

På sin fritid tycker Josefine om att laga en god middag och ta det lugnt framför en bra film eller serie. Det kan också hinnas med ett gruppträningspass eller lite scrapbooking.

Mobil:    070-570 34 41
E-post:  josefine.holmstrom@geomind.se

Språk: Svenska och Engelska

Sölve Hov

CIVILINGENJÖR

Sölve är utbildad på Imperial College i London där han fick sin Masterexamen i Soil Mechanics. Han har sedan dess huvudsakligen specialiserat sig inom jordmekanik och jordförstärkning. Sölve har ca 10 års erfarenhet av geotekniska utredningar i Sverige, Norge, Kanada och England. Han är medlem i SGF:s laboratoriekommitté. Tvärbanan, Mälarbanan och Norviks hamn är några av de stora intressanta projekten som Sölve har arbetat med. Lika intressanta är även många mindre projekt.

På fritiden är det löpning, skidåkning och familjen som gäller.

Mobil:    070-240 29 05
E-post:  solve.hov@geomind.se

Språk: Svenska, Norska och Engelska

Sölve Hov Geomind

Alexanter Kote

CIVILINGENJÖR

Alexanter är en nyexaminerad civilingenjör. Han har gjort sitt masterprogram i Samhällsbyggnadsteknik på KTH med inriktning mot geoteknik och bergteknik. Alexanter har deltagit i många projekt som praktikant och nu har han börjat hos oss som geokonstruktör. Han kommer att jobba med planering, dimensionering och redovisning av geotekniska uppdrag. 

 

Alexanter är en väldigt aktiv person och spenderar fritiden att utöva många olika idrotter såsom basket, volleyboll och simning. Han tycker om att resa utomlands med vänner, gå på bio, teater och se olika nya platser.

 

Mobil:   070-276 92 31
E-post: alexanter.kote@geomind.se

Språk: Albanska, Svenska, Engelska, Italienska, Grekiska och Turkiska

Anian Kriege

CIVILINGENJÖR

Mobil:   070-230 44 77
E-post: anian.kriege@geomind.se

Språk: Tyska, Engelska och Svenska

Peter Leiner Geomind

Peter Leiner

CIVILINGENJÖR

Peter är utbildad civilingenjör inom väg och vatten, vid KTH. Han har lång erfarenhet av uppdragsledning inom olika typer av geotekniska uppdrag, såsom projektering, fältförsök, upphandling, förfrågningsunderlag och byggledning. Peter är van med att arbeta med allt från små uppdrag med kort varaktighet t.ex. grundläggning av hus till stora infrastrukturprojekt så som Citybanan, Norra länken och Norviks hamn.

Fritiden ägnas gärna åt familjen, vänner och idrott. Favoritsporter är landsvägscykling, löpning, back country skidåkning, längdskidåkning och squash.

Mobil:   070-733 04 08
E-post: peter.leiner@geomind.se

Språk: Svenska, Engelska och Tyska

Björn Linde

CIVILINGENJÖR

Björn är civilingenjör inom väg och vattenbyggnad och har lång erfarenhet som projekt- och projekteringsledare inom bland annat större anläggningsprojekt i Sverige. Björn arbetar främst på beställarsidan i projekten och då gärna med helhetsgreppet från förstudie till realisering, byggnation och avslut.

Några exempel på projekt där Björn har haft en ledande roll är åt; Svensk Kärnbränslehantering AB - projekt SFR utbyggnad, Botniabanan AB – delen söder om Örnsköldsvik inklusive de internationella upphandlingarna inom hela Botniabanan, Trafikverket – Projekt Hallandsås inklusive internationell upphandling av tunnelborrningsentreprenaden.

Mobil:    070-665 54 95
E-post:  bjorn.linde@geomind.se

Språk: Svenska och Engelska

Björn Linde Geomind

Karin Linderholm

CIVILINGENJÖR

Karin är utbildad civilingenjör inom väg- och vattenbyggnad vid LTH. Karin har jobbat som uppdragsledare och handläggare i olika geotekniska utredningar. På GeoMind jobbar hon med geokonstruktioner och då i första hand stödkonstruktioner.

Fritiden spenderas helst utomlands i något spännande land.

Mobil:   072-575 91 80
E-post: karin.linderholm@geomind.se

Språk: Svenska och Engelska

Deborah Nasozi

CIVILINGENJÖR

 

Mobil:   076-140 20 17
E-post: deborah.nasozi@geomind.se

Språk: Luganda, Engelska och Svenska

Amelie Nilsson Geomind

Amelie Nilsson

CIVILINGENJÖR

Amelie är gruppchef för vår stödkonstruktionsgrupp

Amelie är utbildad civilingenjör inom samhällsbyggnad vid KTH. Tidigare har hon jobbat som uppdragsledare/handläggare i olika geotekniska utredningar.
På GeoMind jobbar Amelie med geokonstruktioner och då i första hand stödkonstruktioner.

Fritiden ägnas åt familj, träning och vänner. Med ett förflutet som tävlingsryttare inom hoppning gillar Amelie högt tempo och utmaningar.

Mobil:   070-622 80 10
E-post: amelie.nilsson@geomind.se

Språk: Svenska och Engelska

Johanna Nilsson

CIVILINGENJÖR

Johanna är civilingenjör inom samhällsbyggnad, med inriktning anläggningsprojektering, vid KTH. Favoritämnet har under hela skoltiden varit geoteknik. Under 2012 skrev Johanna sitt examensarbete hos Geomind. Nu har hon haft chansen att arbeta i spännande projekt såsom Värtan och Förbifarten.

Johanna spenderar gärna fritiden med sina döttrar eller renoverar på huset. Johanna har ett stort intresse för segling och har hunnit med ett antal SM, DM samt regattor i familjens Smaragd.

Mobil:   070-626 05 56
E-post: johanna.nilsson@geomind.se 

Språk: Svenska och Engelska

Johanna Nilsson Geomind
Petter Oden Geomind

Petter Odén

CIVILINGENJÖR

Petter är utbildad civilingenjör på Kungliga tekniska högskolans Samhällsbyggnadsprogram med inriktning mot geoteknik. Han tog examen 2012 och har sedan dess arbetat med 3D modellering av jordlager, geotekniska undersökningar och jordförstärkning inom stora som små projekt.

Spenderar helst fritiden i skidbacken eller på någon konsert eller festival.

Mobil:   073-972 88 53
E-post: petter.oden@geomind.se

Språk: Svenska och Engelska

Marko Pajevic

CIVILINGENJÖR

Marko är utbildad civilingenjör med specialisering inom byggkonstruktioner.

Han har jobbat flera år på byggarbetsplatser med platsgjutna betongkonstruktioner samt som anläggningskonstruktör inom konsultbranschen.

Med tiden har ett intresse för geokonstruktioner och samverkansanalys utvecklats vilket ligger i fokus för Markos arbete idag.

Hans familj, socialt umgänge och konstant personlig utveckling är några av viktigaste punkter i Markos liv.

Mobil:   070-657 08 24
E-post: marko.pajevic@geomind.se 

Språk: Serbiska, Svenska och Engelska

Anders Ryner

CIVILINGENJÖR

Anders är utbildad civilingenjör inom väg och vatten. Anders har lång erfarenhet av spontkonstruktioner och därmed samman hängande arbeten, såväl teoretiskt som praktiskt. Anders är en av delförfattarna till Sponthandboken.

Anders har även arbetat som granskare och teknisk expert åt Trafikverket i samband med stora infrastrukturprojekt som, Södra- och Norra länken, Götatunnel och Citybanan.

Fritiden ägnas åt barnbarn, ridning på Island, utförsåkning och dykning världen över.

Mobil:   070-632 72 31
E-post: anders@ryner.se

Språk: Svenska, Engelska och grundläggande kunskaper i tyska

Jonas Thorelius

KVARTÄRGEOLOG

Jonas är utbildad kvartärgeolog på Stockholms universitet och specialist på jordars egenskaper och grundvattenproblematik. Jonas har 15 års erfarenhet inom grundläggnings- och anläggningsprojekt och har stor vana av att leda både små och stora projekt.

Centralstationen, Väg 73 och Norviks hamn är några projekt där Jonas har varit teknikansvarig. Jonas arbetar ofta som tekniskt stöd åt entreprenörer under byggtiden.

Jonas tycker att man ska vara ute på fritiden och att det är bra att bli riktigt rädd med jämna mellanrum.

Mobil:  073-412 63 48
E-post: jonas.thorelius@geomind.se 

Språk: Svenska, Engelska och Spanska

Jonas Thorelius Geomind
Anders Thoren Geomind

 Anders Thorén

CIVILINGENJÖR

Anders är utbildad civilingenjör från LTH inom väg och vattenbyggnad. Han har bred erfarenhet av geoteknisk projektering från tidiga skeden till frågeställningar vid entreprenaders genomförande.

Anders har deltagit i många stora infrastukturprojekt som projektör, projekteringsledare och beställarens geotekniska expertstöd, bland annat Mälarbanan, Botniabanan, Hallandsåstunneln. Anders har också arbetat med internationella förfrågningsunderlag för upphandling av entreprenader samt deltagit som tekniskt sakkunnig i flertal tillståndsärenden enligt miljöbalken.

Fritiden ägnas åt familjen, fritidshuset i Roslagen, resor och olika fritidsaktiviteter.

Mobil:   070-583 13 12
E-post: anders.thoren@geomind.se

Språk: Svenska och Engelska