Aktuellt

SGF Planeringsdagar

GeoMinds Fanny Deckner och Amelie Nilsson är ordförande respektive lokalavdelningsorförande i SGF och har deltagit i SGFs planeringsdagar.

Läs mer
Hemsida News Image SGF

GeomAInd

GeoMind kan stolt presentera en ny tjänst i teknikens absoluta framkant, som kombinerar automatisering och AI-teknik. Vi introducerar GeomAInd.

Läs mer
Hemsida News Image 33 Första April

Frysning av berg

GeoMinds Peter Leiner, projektledare för Nya Tunnelbanan, blev under mars uppringd av branschtidningen Byggvärlden. Peter berättade om det kommande uppdraget att frysa ned delar av berget under Mårtensdal för att kunna spränga ut tunneln för tunnelbanans Blå linje.

Läs mer
Hemsida News Image 32

Grundläggningsdagen

Äntligen blev det dags för Grundläggningsdagen efter flera års uppehåll. GeoMinds medarbetare var på plats och tog del av fascinerande föredrag och minglade med branschkollegor – men givetvis också för att heja fram vår kollega Fanny Deckner som höll föredrag om ett av GeoMinds många spännande projekt.

Läs mer
Hemsida News Image 31

Bergdagarna 2023

Bergdagarna 2023 har gått av stapeln och givetvis är GeoMind på plats. Jekaterina Jonsson (bild) och Johanna Nilsson har under dagen hållit föredrag om Nya Tunnelbanan.

Läs mer
JJO 1

Vi har flyttat!

Äntligen har vi funnit vårt nya kontor! Vi har flyttat till Fannys väg 3, bara ett par hundra meter från vårt gamla kontor.

Läs mer
Hemsida News Image 30

Platsbesök nya tunnelbanan

GeoMind har uppdraget som Teknikstöd berg inom beställarorganisationen hos Förvaltning för utbyggd tunnelbana, FUT, och består med specialister inom bergmekanik och bergteknik både vid projektering och i produktion. Jekaterina Jonsson och Pär Gustavsson, bergtekniker på GeoMind, arbetar med delprojekt Kungsträdgården, Sofia och Hammarby tog här med sina kollegor ner i arbetstunneln vid Hammarby Fabriksväg.

Läs mer
Hemsida News Image 23

Geotekniker Kolkajen Ropsten

GeoMind har under flera år varit delaktiga som projekterande geotekniker i Exploateringskontorets, Stockholms stad, delprojekt Kolkajen-Ropsten, i Norra Djurgårdsstaden. Norra Djurgårdsstaden är gammal industrimark där en helt ny stadsdel är under uppbyggnad, med plats för både kontor och bostäder.

Läs mer
Hemsida News Image 22

Platsbesök Södertälje Sluss och Kanal

Ombyggnationen av Södertälje Sluss och Kanal är ett stort projekt där GeoMind är involverade på flera olika sätt. Under april åkte några från GeoMinds geoteknikavdelning till Södertälje för att få möjlighet att se arbetet på plats.

Läs mer
Hemsida News Image 21